fredag, november 19, 2010

Smygtitt i vardagsrummet...

Nu börjar förändringen verkligen märkas i vårt vardagsrum & det kliar i fingrarna! Var tvungen att ta en bild på tv väggen igårkväll, FAST allt inte är klart! Sladdarna framför tvn är borta!!!! Gamla tv bänken ligger ute på Blocket, surround systemets alla högtalare sitter säkert fast skruvade på väggarna, nu är det bara lite spackling & målning av väggen där vi byggt in mediaskåpet kvar, så borde det mesta vara barnsäkrat & vi kan låta Wille få tillgång till vardagsrummet & vi kan sätta oss & njuta!

Letade efter nån gammal bild från v-rummet, så att ni skulle få se skillnaden, men jag hade knappt tagit några bilder alls där förut, kanske för att vi inte varit riktigt nöjda med det så som det varit, när det inte sett ut som vi ville... Bjuder iallafall på en halvdålig gammal "FÖRE" bild..


Saknar fortfarande foton till en del av ramarna men dom borde kunna bli utskrivna i helgen dom med, så snart är allt fullständigt... Undrar vad man ska göra när man gjort klart allt pyssel? Då är det nog dax att börja dra fram julpyntet! :) Idag har vi en intensiv dag på schemat & imårron har jag bokat loppisbord & ska sälja av lite gamla grejer med bästa grannmamman... Hoppas ni får en riktigt trevlig avslutning på veckan! Kram på er alla! / J

1 kommentar:

Anonym sa...

blev ju jättefint! / syrran