måndag, september 27, 2010

Klippkort på vårdcentralen, finns det???

Idag är ingen bra dag... Jag som trodde allt hade vänt, vaknade imårse till en febrig Wilmer, 39.1 redan från mårron!!! Inte bra, pratade med BVC & vårdcentralen & fick en tid på eftermiddagen.. & Det är öroninflammation som stackars liten har fått... Så om febern håller i sig imårron så får vi påbörja pencillinkur till honom oxå! Börjar verkligen tröttna på allt detta nu, kan man ansöka om klippkort på vårdcentralen???

Han är ganska pigg ändå, med lite Alvedon & Ipren i kroppen så kryper skrutten omkring för fullt. Insåg idag att han redan fått hål på ett par jeans! Så vi var in på Kapp Ahl & köpte 2 par nya på hemvägen idag.. Kanske får bli till att sy lappar på knäna på dom gamla så får han ha dem som krypbyxor här hemma sen..

Tänkte passa på att visa en bild på Wilmers pall, innan han äter upp den.. ;) Köpte den på IKEA i somras & målade, tapetserade & lackade den så att den skulle passa i Willes rum (han har ju samma tapet i sitt rum) Men eftersom han kryper runt & tuggar på allt han kommer åt så har han redan gnagt upp ett hörn av tapeten på pallen.. :)



Ha en bra kväll på er alla!

Inga kommentarer: