tisdag, september 28, 2010

Full fart, trots öron inflammation!

Jag nämnde igår att Wilmer kryper för fullt, egentligen så ålar han mera för det går snabbare, även om han kan krypa ett par kryptag... Det som däremot blivit Willes nya grej är att resa på sig, överallt! Här ser ni lyckan över att resa sig i sin säng (blev inte så snabb insomning nu längre sen han kan resa på sig) Han har med hjälp av 5 minuters principen lärt sig att somna själv nu, så det känns jätteskönt. Förut fick han ju ligga i famnen & man satt & vaggade / duttade honom till sömns, men eftersom han blir allt tyngre så var vi tvungna att komma på nåt nytt. För ett par veckor sen när jag började hosta så hemskt om nätterna testade vi att flytta ut Wilmers säng i hans eget rum. Så att iallafall han skulle kunna sova i lugn & ro.. & det gick utmärkt så nu sover lillprinsen i eget rum oxå... Stora killen ...





Lycka kan ibland vara att papperstunnan är överfull, för då kan man både resa sig mot den & plocka ur allt retur papper & alla tidningar man kommer åt!!! :)


Idag har vi (trots öroninflammation) varit på Baby sång... Wilmer älskar det (speciellt trummorna är jätteintressanta) & mamman behövde bara komma ut lite.. Vad knäckt man blir av alla sjukdomar & bara vara inne & vara sjuk. Efteråt fick vi trevligt besök av Willes kompis Ingrid & hennes mamma som vi brukar ha som lunchsällskap efter sången! Nu är det dax för mamman att slänga upp benen & njuta en stund i soffan innan lill skrutt vaknar & det är dax för nästa rond med Kåvepenin!

Inga kommentarer: