onsdag, oktober 06, 2010

Snart är det sol & bad som gäller!

Nu är det bara 2 dar kvar tills vi åker på vår lyxiga semester vecka till Mallorca! Känns som om vi börjar ha koll på det mesta vad gäller packningen, det blir endel med alla Wilmers grejer eftersom vi måste ta med all hans mat pga hans mjölkallergi.. Det kommer väl att bli föräldrarna som får avvara plats i resväskan & slänger ner sina grejer i sista sekund! ;) Vi hoppas såklart på sol & värme, men som prognosen ser ut nu så är det mera regnmoln än sol som gäller på Mallorca för nästa vecka!!!! Men hoppet är det sista som överger människan, eller hur?

Vi kommer iallafall att skippa höstkläderna, vantarna & mössan som numera är ett måste om man ska ut här hemma om dagarna.. Tänkte passa på att visa Wilmers gröna, sköna höst kläder. Polarn & Pyret jackan är en riktig favorit & till det har vi hittat en POP mössa på rean & de fina vantarna & sockarna står gammelfarmor i Finland för! Fick precis höra att mormor har ett paket med en ny höst utstyrsel påväg från Finland & till det kommer säkerligen oxå att finnas tillhörande sockar & vantar, men i brunt denna gång! Det blir spännande att se vad som väntar på posten när vi frusna kommer tillbaka till kalla Sverige från ett varmt Mallorca!



Ha en trevlig höstdag allihopa, här hos oss är det babysim som gäller på lilla guldklimpens schema idag (nu när vi äntligen är fria från förkylningar & pencillinkurer). & På mammans schema står det ansiktsbehandling, härligt härligt!! Kram på er!

Inga kommentarer: