onsdag, oktober 20, 2010

Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi tillbaka efter vår härliga vecka i Mallorca! Det var så underbart skönt att komma bort ett tag & ladda våra trötta batterier för att orka ännu ett tag! Vädret kunde ha varit bättre, hade regnigt ett par dar men även sol & värme! För vår del var det viktigast att komma iväg & se nåt annat ett tag så det gjorde oss ingenting att ligga på soffan en förmiddag & bara slöa framför nån spansk tv kanal där man inte fattade nånting! All inclusive maten gjorde sitt för midjemåttet & barnen (Wilmer & hans kompis Jack) trivdes att vara ute på äventyr... Stranden & havet var en riktig favorit! Vatten & vågor & obegränsat med kryp utrymme på stranden!



Väl hemma har vi blivit förkylda igen! Wilmer verkar nu ha fått ögoninlammation! Känns som om vi håller på att beta av hela registret med sjukdomar & inflammationer denna höst! Däremot kan jag ju berätta nåt skoj, så det inte bara är sjukdomar & elände...



Wilmer ska bli storebror i mitten på mars! Är gravid i vecka 19 nu & mår relativt bra (förutom viss trötthet), har varit på ultra ljud nu i veckan & lilla busen i magen verkar må bra & vara lika vild som sin storebror! Allt går bara så himmla snabbt, känns som man knappt hinner blinka & veckorna bara rusar förbi. Dels för att vi har Wilmer som hela tiden är på G, (både högt & lågt) & dels för att mycket av vår tid under hösten gått åt till Wilmers farfar som blev sjuk i somras.
Vi ville ha barnen ganska tätt så att dom kan leka & ha sällskap av varann sen även om vi ställt in oss på att de första åren blir tuffa. Här kommer lite härliga bilder från Mallorca! Ska plocka fram spargrisen & börja spara för en ny resa nu, ska defenitivt åka igen nästa höst!













Ha en bra kväll! Här njuts det av varma mackor efter ett härligt pass gravidvattenyoga på Grand Spa & Sport!

Inga kommentarer: