torsdag, oktober 21, 2010

Ny kärra!

Eftersom det blir en till liten krabat här till våren så behöver vi en ny barnvagn! & Som tur var så skulle våra underbara grannar precis sälja sin fina Phil & Ted Sport! Så vi var ju bara tvugna att slå till! Eftersom vi har en så liten hiss att vi fick välja vår andra vagn (Teutonia Spirit S3) efter att den gick in i hissen. Så nån "vanlig" tvillingvagn funkar inte hos oss, så därför fick det bli "dubbeldäckar" varianten! Tycker oxå att den är den absolut snyggaste av syskonvagnar & eftersom vi antagligen inte kommer att använda den mer än ca 1 år så känns det dumt att betala det dubbla för en sprillans ny, vi har ju ändå kvar Teutonian som vi älskar!

Igår konstaterades ju att Wilmer hade fått ögoninlammation, inatt har han knölat hela natten & vaknade med feber imårse..Så det var bara att ringa vårdcentralen igen! & Mycket riktigt så har han öroninflammation igen! Det är mindre än 3 veckor sen vi avslutade vår förra kur för öronen. Nu visade det sig att han fått för svag dos, då nu är det dubbelt så hög dos & 10 dagars kur istället för 5 som vi fick sist! Hoppas kuren verkar snabbt, för det är riktigt synd om vår lille skrutt just nu. Ha en bra höst dag allesammans...

1 kommentar:

Carl sa...

Hej!

Ganska gammalt inlägg, jag vet, men jag måste fråga.

Vi har också liten hiss och behöver skaffa en syskonvagn. Vår hiss är 85 cm bred och 104 cm djup, men har ingen innerdörr så typ en meter är nog maximal längd en vagn kan ha om man ska våga åka i hissen med den.

Skulle en Phil & Ted Sport få plats?

Jag har försökt att hitta mått på nätet men det är ju en sån djungel av information...

Tack på förhand!