måndag, november 08, 2010

Halvlek!

Förra helgen var en riktig toppen helg, min lilla syster J var & hälsade på oss! Det var riktigt skoj, Wilmer var stormförtjust i moster & var helt lyrisk över att nån hade tid & ork att leka med honom direkt han pep efter uppmärksamhet! Lycka var att t.ex kunna få plocka i & ur diskmaskinen ostört...insåg under denna helg att vi borde skaffa oss en nanny, annars får syrran börja pendla Helsingfors (där hon bor/pluggar)- Falun varje helg!!!

Vi gjorde utflykter till bl.a loppis & outleten i Sågmyra, i Sågmyra hittade jag en vårjacka från Villervalla till Wilmer för halva priset som jag var riktigt nöjd med! Sen var vi & badade med Wille (& hans nya bad ankor) på Grand Spa & Sport & kollade nya Beck filmen "Levande begravd" som var riktigt spännande & bra, har saknat Beck.. Med andra ord var det en riktig toppen helg!

Även pappan i familjen var nöjd över shoppingen, eller inte direkt över shoppingen men över att vi hittade på en massa saker, för då tog han hjälp av sin kompis P & avslutade "projekt mediaskåp" i vardagsrummet som är det sista stora projektet vi haft kvar här hemma.. Så i veckan som varit har vi krypit omkring på vardagsrumsgolvet & skruvat upp surroundsystem & tejpat kabel lister kring hela rummet.. Nu är det bara lite spackel & målning kvar runt den del vi byggt in som mediaskåp & nån kabel som ska fixas innan allt är klart & då är det bara det roliga kvar...dvs. pysslandet & inredandet! En IKEA tur inlanerad kommande lördag! ;)

Förra veckan var det höstlov från både babysång & öppnis, Wilmer som hunnit vänja sig vid mosters sällskap var både högt & lågt hela veckan & mammas sällskap var då bara tråkigt & inget värt! Läste en debatt häromdagen där dom diskuterade om det är rätt att ha barnen på dagis 15 tim/vecka (dvs. 3 timmar/dag) när en förälder är hemma med ett syskon... Förra veckan gjorde mej ännu mera säker på att vi gör rätt i att söka dagis till Wilmer nästa höst, han kommer inte att nöja sig med mamma & lilla syster/brors sällskap hela dagarna. Han är alldeles för social & aktiv & behöver stimulans av andra barn & nåt annat ställe att busa av sig på istället för att bara vara hemma hela dagarna!

Nu är halvtid på graviditeten nådd & jag börjar känna av foglossningen, som gjorde att jag knappt kunde gå i slutet på graviditeten med Wilmer. Som tur är så tror jag inte det dröjer länge innan Wilmer börjar gå, man ser framsteg varje dag nu & det är inte längre lätt att bära 11 kg på en gravidmage som växer i rasande takt! Det blir säkert fullt upp när han går oxå men jag slipper kanske bära honom så mycket.. Tur att vi blir hemma både jag & pappan från januari!

Imårron blir det babysång på förmiddan & på kvällen blir det restaurangbeök för mamman & pappan som firar 4 års dag! Wilmer ska få leka med underbara grannen som alltid ställer upp!
Kram på er alla!

Inga kommentarer: