onsdag, november 10, 2010

SNÖ!

Igårkväll kom snön till Falun, vad underbart & mysigt det kändes att gå iväg på tumis med sambon till restaurangen i mörkret & snön bara vräkte ner! Vi käkade på restaurang Chapeau d´or som är vår favvo restaurang, vi bodde förut ett par trappor ovanför den restaurangen, men nu klurade vi ut att vi inte varit ute & käkat nånting där sen vi fick Wilmer, så det var absolut dax! Wilmer verkar ha stortrivts med underbara grannen som passade honom, han satt & vinkade så glatt på hallgolvet när vi gick & han verkar då inte ha klagat över leksällskapet nånting under hela kvällen heller! ;)

Under hösten har vi insett hur viktigt det verkligen är att ta hand om varann & sig själv för att orka när allt runtomkring är upp & ner & jobbigheterna bara avlöser varann.. Därför har vi försökt att börja ha en kväll i veckan som var & en får "egentid" & bara vara själv & göra det man vill. Sen har vi oxå försökt ha fredagkvällarna som heliga myskvällar, där det bara är prio på oss & vårt liv. Nu har vi oxå insett att vi mår mycket bättre av att försöka planera våra veckor bättre, så att vi båda är överrens om vad vi prioriterar osv... Känns som ett vinnande koncept för oss iallafall. Kan ju oxå tillägga att jag kanske inte är den mest pigga & glada när jag är gravid heller, humöret pendlar ibland så man knappt hinner med själv ens..



Nu när snön har kommit har Wilmer på riktigt fått användning för vinterkläderna han fått av mormor & morfar! Han fick en söt jacka med grävmaskiner på & tillhörande bruna byxor (på bilden har han dock sina stickade svarta tights som mormor stickat) Till jackan & byxorna har min farmor även stickat vantar & sockar som passar till! Själva gick vi ner på Polarn o Pyret & hittade en fin mössa & ett halsskydd från Babyproffsen, så nu är han redo för snö & kyla! Mumintrollet som hänger i vagnen fick han av moster nu när hon hälsade på, det blev en riktig favvo, som han mer eller mindre höll på att äta upp! :)

Inga kommentarer: